Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Подршка младим уметницима

03.10.2018.

Заменица градоначелника Суботице, Тимеа Хорват, уручила је данас, у Плавој сали Градске куће, медаље полазницима Ликовне радионице „ЕмАрт“, освојене на међународним такмичењима у Јапану и Ирану. Николета Халас награђена је посебном златном медаљом која је стигла из Јапана. У Токију је сребрном медаљом награђена Анамарија Мамужић док су Кити Макаи и Ивана Војнић Зелић добиле бронзане медаље. Златну медаљу у Ирану (Техерану) освојила је Бригита Хорват.

12157_1.jpg 

Тимеа Хорват је, том приликом, изразила задовољство због постигнутог успеха младих уметника који, како је рекла,  раде на афирмацији нашег града.

- Ваши успеси проносе име нашег града до најудаљенијих земаља света. Честитам вам на томе што нас вашим наградама све чините поносним – рекла је Тимеа Хорват.

Свечаности су присуствовали родитељи награђене деце и Емилија Грубанов Мартинек, учитељица у ОШ „Јован Јовановић Змај” и руководилац Ликовне радионице „ЕмАрт”.

У име награђене деце, њихових родитеља и своје име, на срдачном пријему захвалила се Емилија Грубанов Мартинек, истичући да  се већ по ко зна који пут за редом успеси деце признају на овако свечан начин у Градској кући. Захвалила се граду што подржава младе уметнике који освајају медаље на међународним ликовним такмичењима.

- На овај конкурс из света сваке године стигне више од 100.000 дечијих радова. Једини смо из Србије који су ове године добили награду и то не једну већ четири. Толико награда из Јапана још нисмо имали – додала је Емилија Грубанов Мартинек.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>