Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Актуелности

У току радови на изградњи водоводне, канализационе и саобраћајне инфраструктуре

07.09.2018.

Заменик градоначелника Тимеа Хорват, градски менаџер, Загорка Панић, и чланови Градског већа града Суботице, Акош Ујхељи и Шимон Oстрогонац, обишли су радове на изградњи канализационе мреже у Хиподромској улици и водоводне мреже у улици Исидоре Секулић, као и тек асфалтиран коловоз у Сутјеској улици.

 12090_1.jpg

Уз подсећање да је улагање у квалитетне инфраструктурне пројекте приоритет града Суботице и да је реализација таквих инвестиција покретач развоја привреде у свакој локалној самоуправи, Загорка Панић је навела да укупна вредност инвестиције везане за асфалтирaње коловоза у улици Сутјеска, у дужини од 1.154 метра, и изградњу бициклистичке стазе на Хоргошком путу (1.480 метара) износи нешто више од 48 милиона динара и да је за реализацију тих пројеката Министарство привреде Републике Србије определило 20 милиона динара, а град Суботица 28 милиона динара.

- Укупна вредност инвестиције на изградњи водоводне мреже у Носи, друга фаза, изградњи водоводне мреже у Месној заједници ’Макова седмица’ и постављању канализационе мреже у Хиподромској улици износи око 33 милиона динара. Од тих средстава, 18 милиона динара обезбедио је покрајински Секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство, а остатак град Суботица – нагласила је Загорка Панић, и додала да извођачи радова свој део посла обављају квалитетно.

Извођач радова на изградњи саобраћајне инфраструктуре у нашем граду је компанија „Вој пут“. Извођач радова на изградњи водоводне мреже у насељу Носа је новосадска фирма „Градитељ“, а на изградњи водоводне мреже на Маковој седмици (седам улица) и канализационе мреже у Хиподромској улици предузеће „Јаворник“, из Суботице.

 

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја