Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Почиње 36. Војвођанска златна рукавица

10.07.2018.

Суботица ће у наредним данима бити град бокса. У Хали спортова од 11. до 15. јула одржава се Међународно боксерско такмичење „36. Војвођанска златна рукавица“. На турниру ове године учествују боксери узраста 17и18 година из 24 државе са три континента, односно око 170 такмичара и такмичарки из целог света.
Поздрављајући у име града организаторе и представнике нашег националног тима члан Градског већа задужен за област спорта и омладине Немања Симовић, пожелео им је угодан боравак као и бројним гостима који ће у наредним данима боравити у Суботици.

11986.jpg 

-У наредних неколико дана чека нас добар и квалитетан бокс, те бих искористио ову прилику да позовем наше суграђане да дођу у Халу спортова, да у климатизованим условима посматрају занимљиве мечеве, рекао је Симовић

На великом труду у организацији „36. Војвођанске златне рукавице“ директор турнира Јовица Панић захвалио се домаћинима Граду Суботици и Боксерском савезу Србије и Војводине.

Овај турнир, по правилу, осим што окупља сам крем боксерског света, ствара нова пријатељства, подстиче сарадњу и што је суштина свега - омогућава младим боксерима и боксеркама да стекну неопходно искуство у одмеравању у међународној конкуренцији – истакао је Панић

Љубитељи бокса имаће прилику да уживају у мечевима који ће им приуштити 94 момка и 73 девојке из Аргентине, БиХ, Хрватске, Чешке, Финске, Француске, Немачке, Грчке, Мађарске, Индије, Италије ,Јордана, Казахстана, Литваније, Македоније, Црне Горе, Пољске, Румуније, Русије, Шкотске, Словеније, Словачке, Тајланда и Србије.

Селектор А репрезентације, уједно и тренер БК "Спартак", Томислав Антељ захвалио се градоначелнику Суботице на огромној подршци, као и Немањи Симовићу и боксерским савезима на свим нивоима.

-Захвалио бих се и Влади Србије која је подржала бокс у настојању да се овај спорт врати на стазе старог сјаја и да поново буде један од успешнијих спортова, по квалитету и резултатима. Очекујем добар бокс али највише од домаћих такмичара који треба да покажу како се бори за боје Србије и на крају крајева да видимо са чиме располажемо пред Олимпијске игре у Токију – рекао је Антељ.

Према речима тренера младе репрезентације Србије Милана Пиперског Србија ће наступити са 10 такмичара у 8 тежинских категорија.

Турнир се отвара у среду, у 17 часова, након чега крећу прве борбе. Наредна три дана, од четвртка до суботе боксери ће имати борбе у две сесије,  од 13,30 и 18 часова. Последњег дана турнира, у недељу, одржаће се финалне борбе, по 10 мечева у мушкој и женској конкуренцији.

Избори 2020
Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Е-мејл за пријем електронских фактура
ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА
Плаћање картицама
Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
Градско правобранилаштво
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја