Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Актуелности

Донацијом Владе Јапана замењен кров на два објекта Дома здравља

04.07.2018.

Донацијом Владе Јапана, вредном 38. 435 евра Дом здравља Суботица добио је нови кров на два објекта Службе за здравствену заштиту жена и деце. Свечаној церемонији примопредаје ове донације присуствовали су данас прва секретарка Амбасаде Јапана у Србији, Ацуко Шиотани, државни секретар у Министарству здравља др Ференц Вицко, градоначелник Суботице Богдан Лабан и в.д. директора Дома здравља Суботица Иванка Беоковић.

11952_1.jpg 

Изражавајући захвалност Влади Јапана на овој изузетно важној донацији градоначелник је истакао да је после више од пола века овом значајном донацијом решен дугогодишњи проблем са кровом на два објекта Дома здравља. Он је том приликом подсетио да је уговор о донацији потписан у фебруару прошле године И истакао да је овај важан пројекат у потпуности реализован.

-Уз помоћ ове донације квалитет здравствене заштите наших грађана подигли смо на виши ниво, а на тај начин помогли смо не само пацијентима већи и запосленима у Дому здравља који сада имају боље услове за рад – нагласио је Богдан Лабан. Он је, напоменуо да је донација део програма бриге о мигрантима, а Суботица је претходних година била пред великим изазовима мигрантске кризе на које је, како је рекао, успешно одговорила,

-Поносни смо на оно што смо урадили, успели смо да збринемо велики број миграната, да укажемо медицинску помоћ великом броју жена и деце, а да притом наши грађани не осетеи терет те ситуације. Захваљујем Влади Јапана и њиховој Амбасади у Србијии и надам се да ће се наша успешна сарадња наставити и убудуће - додао је Лабан.

11952_1.jpg 

Истичући наду да ће убудуће Дом здравља Суботица својим пацијентима пружатии услуге у много сигурнијим условима Ацуко Шиотани је рекла да локалне здравствене установе као што је Дом здравља Суботица су прва линија подршке здравља становништва.

-Ценимо напоре градоначелника Лабана и државног секретара Вицко Ференца да унапреде здравствену заштиту у Суботици, а запосленима у Дому здравља захваљујемо на успешној имплементацији овог пројекта – нагласила је Ацуко.

Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Пробни попис 2019
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја