Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Kњиге за децу Домa „Колевка“

07.03.2018.

Излагачи на „Сајму књига 2018.“, који се одржава на централном градском тргу, донирали су Дому  за децу ометену у развоју „Колевка“ књиге за децу прилагођене њиховом узрасту у вредности од 25.000 динара. Члан Градског већа задужена за  област образовања Наташа Алексић уручила је, у име локалне самоуправе, донацију у књигама представнику „Колевке“ и том приликом истакла да је ово други пут да су се локалној самоуправи излагачи обратили за сарадњу.

 11718_1.jpg

– Представници 'Колевке' дошли су дан раније да изаберу књиге за децу које су им и данас уручене. Сарадња између локалне самоуправе и Удружења издавача огледа се у томе да они током трајања сајма не плаћају накнаду и у то име донирају књиге – рекла је Наташа Алексић.

Социјална радница у Дому за децу ометену у развоју „Колевка“, Александра Дакић,  захвалила се граду и донаторима и нагласила да ће књиге много значити деци, али и стручним радницима.

–Изабрали смо углавном бајке, басне, сликовнице, односно књиге прилагођене капацитетима деце и њиховом узрасту – каже Александра Дакић.

На „Сајму књига“ учествује пет  издавачких кућа, а свака од њих донирала је Колевци  наслове по избору у вредности од по пет хиљада динара. У име излагача на „Сајму књига 2018“, Ема Костић из издавачке куће „Макибук“ рекла је да сајам траје 15 дана, односно до  19. марта, сваког дана од 9 до 20 часова.

 

 

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података