Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Михаљ Њилаш обишао ОШ „Мајшански пут”

20.02.2018.

Покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице Михаљ Њилаш, посетио је данас заједно са заменицом градоначелника Суботице Тимеом Хорват суботичку Основну школу „Мајшански пут”, којој је путем конкурса Секретаријата додељено скоро три и по милиона динара за израду пројектно техничке документације и адаптацију објекта. Посета је реализована у оквиру акције Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице под називом „Секретаријат ближи школским клупама”.

11686_1.jpg 

Уз изражавање захвалности Секретаријату на сарадњи у стварању бољих услова за ученике и запослене, директорка ОШ „Мајшански пут“ Беата Богнар истакла је да је захваљујући тим средствима, у јануару завршена прва фаза замене столарије у овој образовној установи, што је и једна од највећих инвестиција.

Михаљ Њилаш је рекао да ће се обнова васпитно-образовних установа одвијати плански.

– Тренутно је отворено седам конкурса и очекујемо да се пријави што више апликаната. Буџетом Аутономне покрајине Војводине за ове намене планирано je 413 милиона динара. То нису мала средства и желимо да их искористимо што боље за добробит образовања и унапређивање у области права националних мањина – нагласио је Њилаш.

Како су домаћини након обиласка школе навели, неопходно је наставити са даљим улагањима, јер их очекује замена преосталих прозора на школској згради и гасног котла. У плану су и изолациони радови на фасади и таванском простору, као и реконструкција спортског полигона и крова, те замена паркета у сали за фискултуру.

У оквиру акције „Секретаријат ближи школским клупама”, до сада је посећено 55 образовних установа на територији АП Војводине.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података