Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Лампоне меридиан победник 45. Новогодишњег турнира у малом фудбалу

14.01.2018.

Вечерашњим, финалним утакмицама окончан је 45. Новогодишњи турнир у малом фудбалу. Победнички пехар и чек у вредности од 400.000 динара у сениорској конкуренцији освојила је екипа Лампоне меридиан, која је у финалном мечу била боља од Шеки ентеријери Реал импекса – 8:3 (5:1). Победник првог дечјег (годиште 2009.) Новогодишњег турнира je екипа ФК Суботица која је после велике борбе и динамичног сусета са минималних 1:0 савладала вршњаке из екипе Арена.

11584_1.jpg 

Финални дан испратила је многобројна суботичка публика којa је Халу спортова испунила до последњег места. Екипа Кућа здравља се, нажалост, без оправдања организаторима, није појавила на утакмици за треће место, па је Аграрпромет без утакмице освојио пехар и медаље намењене трећепласираној екипи.

Организатори Турнира направили су хитан састанак и донели одлуку да екипа Кућа здравља у наредне две године неће моћи да наступа на традиционалном Новогодишњем турниру. На две године забране играња на Новогодишњем турниру суспендовани су и сви играчи који су били пријављени за Кућу здравља, осим Чедомира Жарковића, јединог присутног из ове екипе.   

Треће место на дечјем Новогодишњем турниру припало је ФК Спартак, који је са 3:2 био бољи од FA Courver. Пехаре и медаље за три првопласиране екипе поделио је Горан Маринковић, генерални секреатр Спортског Савеза града Суботице. 

По завршетку финалног сусрета, додељени су пехари и медаље за најбоље екипе и појединце. Најбољи стрелац турнира је Слободан Рајчевић, из екипе Лампоне меридиан, најбољи голман је Бељански из Шеки ентеријери Реал импекса, док је за најбољег играча турнира проглашен бразилац Тхалес де Мата (Лампоне меридиан). 

Пехар и медаље трећепласираној екипи Аграрпромет уручио је Роберт Тот, директор ЈКП „Стадион“. Другопласираној екипи медаље и пехар уручио је Горан Маринковић, док су победнички пехар и чек на 400.000 динара првопласираној екипи Лампоне меридиан уручили градоначелник Суботице Богдан Лабан и члан Градског већа задужен за спорт и омладину Немања Симовић.

По окончању финалне утакмице и церемоније доделе пехара, признања и награда, уследила је томбола са богатим наградама за све гледаоце који су купили карту.

 11584_2.jpg

 

Избори 2020
Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Е-мејл за пријем електронских фактура
ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА
Плаћање картицама
Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
Градско правобранилаштво
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ

Укидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја