Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Актуелности

Нову 2018. годину на Тргу слободе дочекало више од 7.000 људи

01.01.2018.

Више од 7.000 Суботичана и њихових гостију дочекало је нову, 2018. годину на Тргу слободе уз певаче Ђорђа Давида и Милана Топаловића, звуке валцера и раскошан ватромет. У оквиру први пут организованог дневног дочека Нове године на централном градском тргу је, од 13 до 15 часова, наступио познати суботички бенд „Перпетуум мобиле“.

11570_1.jpg 

Вечерњи програм започео је рок песмама, у 21 час, бивши певач групе „Генерација 5“ Ђорђе Давид са својим бендом, а од 23 часа до један сат иза поноћи Милан Топаловић Топалко је, уз хорско певање већином женских гласова, певао своје песме и најпопуларније поп, рок и фолк хитове других извођача.

Публика је уживала, било је весело, а када су, након одбројавања, казаљке показале поноћ, уследио је седмоминутни ватромет и зачули су се звуци бечког валцера. У тим тренуцима, Топалко је присутне позвао да заплешу и пожелео им пуно среће и успеха у новој, 2018. години.

Поред предивне атмосфере, дочек Нове године обележила је и чињеница да у простору на тргу резервисаном за публику, у који, иначе, није било дозвољено уношење металне и стаклене амбалаже и пиротехничких средстава, није испаљена ниједна петарда нити се догодио било какав инцидент.

Осим уживања у звуцима одличне музике, грађанима је било омогућено и да се окрепе куваним вином или топлим чајем који су нуђени са штандова Зимског вашара „Winterfest“.

Организатори дочека Нове године на Тргу слободе били су суботичка локална самоуправа и Туристичка организација града Суботице.

 11570_2.jpg

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Избори
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Узми рачун и победи
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Зимски вашар – „Winterfest 2018-2019” (од 5. децембра 2018. do 13. јануара 2019. године)