Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из културе

Суботици додељена бесповратна средства за реализацију пројекта „Разнобојна сарадња“

11.12.2017.

Покрајинска секретарка за финансије Смиљка Јовановић уручила је данас, у Новом Саду, 74 уговора корисницима који су остварили право на бесповратна средства у оквиру другог овогодишњег конкурса ресорног секретаријата за суфинансирање пројеката који се финансирају из фондова Европске уније. Вредност ових уговора износи 126,8 милиона динара. Град Суботица и Покрајински секретаријат за финансије закључили су уговор којим су Граду Суботици додељена бесповратна средства у висини од четири милиона динара за реализацију пројекта „Разнобојна сарадња“, који се спроводи у оквиру Interreg–IPA програма прекограничне сарадње између Мађарске и Србије у периоду од 1. јуна 2017. до 31. маја 2020. године.

 11520_1.jpg

Средства Покрајинског секретаријата за финансије намењена су умањењу обавезе сопственог учешћа Града Суботица у реализацији овог пројекта.

Основни циљ пројекта „Разнобојна сарадња“ је проширење понуде из области културе, изградња домова културе на Палићу и у Морахалому,  као и сарадња пограничних културних установа и невладиних организација које заједнички утичу и на развој туризма. 

Очекивани резултати пројекта су нове културне манифестације, дешавања и програми (фестивали, изложбе, итд.), заједничка веб-презентација са информацијама о актуелним програмима у регији.

Покрајински секретаријат за финансије je за суфинансирање пројеката који се финансирају из фондова ЕУ издвојио укупно 200 милиона динара у 2017. години и закључио укупно 122 уговора, с тим да је на основу првог конкурса за прву половину године за ову намену додељено већ 48 уговора.

 

Избори 2020
Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА
Плаћање картицама
Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја