Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Вести из културе

Суботици додељена бесповратна средства за реализацију пројекта „Разнобојна сарадња“

11.12.2017.

Покрајинска секретарка за финансије Смиљка Јовановић уручила је данас, у Новом Саду, 74 уговора корисницима који су остварили право на бесповратна средства у оквиру другог овогодишњег конкурса ресорног секретаријата за суфинансирање пројеката који се финансирају из фондова Европске уније. Вредност ових уговора износи 126,8 милиона динара. Град Суботица и Покрајински секретаријат за финансије закључили су уговор којим су Граду Суботици додељена бесповратна средства у висини од четири милиона динара за реализацију пројекта „Разнобојна сарадња“, који се спроводи у оквиру Interreg–IPA програма прекограничне сарадње између Мађарске и Србије у периоду од 1. јуна 2017. до 31. маја 2020. године.

 11520_1.jpg

Средства Покрајинског секретаријата за финансије намењена су умањењу обавезе сопственог учешћа Града Суботица у реализацији овог пројекта.

Основни циљ пројекта „Разнобојна сарадња“ је проширење понуде из области културе, изградња домова културе на Палићу и у Морахалому,  као и сарадња пограничних културних установа и невладиних организација које заједнички утичу и на развој туризма. 

Очекивани резултати пројекта су нове културне манифестације, дешавања и програми (фестивали, изложбе, итд.), заједничка веб-презентација са информацијама о актуелним програмима у регији.

Покрајински секретаријат за финансије je за суфинансирање пројеката који се финансирају из фондова ЕУ издвојио укупно 200 милиона динара у 2017. години и закључио укупно 122 уговора, с тим да је на основу првог конкурса за прву половину године за ову намену додељено већ 48 уговора.

 

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја