Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из културе

Суботици додељена бесповратна средства за реализацију пројекта „Разнобојна сарадња“

11.12.2017.

Покрајинска секретарка за финансије Смиљка Јовановић уручила је данас, у Новом Саду, 74 уговора корисницима који су остварили право на бесповратна средства у оквиру другог овогодишњег конкурса ресорног секретаријата за суфинансирање пројеката који се финансирају из фондова Европске уније. Вредност ових уговора износи 126,8 милиона динара. Град Суботица и Покрајински секретаријат за финансије закључили су уговор којим су Граду Суботици додељена бесповратна средства у висини од четири милиона динара за реализацију пројекта „Разнобојна сарадња“, који се спроводи у оквиру Interreg–IPA програма прекограничне сарадње између Мађарске и Србије у периоду од 1. јуна 2017. до 31. маја 2020. године.

 11520_1.jpg

Средства Покрајинског секретаријата за финансије намењена су умањењу обавезе сопственог учешћа Града Суботица у реализацији овог пројекта.

Основни циљ пројекта „Разнобојна сарадња“ је проширење понуде из области културе, изградња домова културе на Палићу и у Морахалому,  као и сарадња пограничних културних установа и невладиних организација које заједнички утичу и на развој туризма. 

Очекивани резултати пројекта су нове културне манифестације, дешавања и програми (фестивали, изложбе, итд.), заједничка веб-презентација са информацијама о актуелним програмима у регији.

Покрајински секретаријат за финансије je за суфинансирање пројеката који се финансирају из фондова ЕУ издвојио укупно 200 милиона динара у 2017. години и закључио укупно 122 уговора, с тим да је на основу првог конкурса за прву половину године за ову намену додељено већ 48 уговора.

 

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIАНКЕТА КОРИСНИКА ТАКСИ ПРЕВОЗАImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података