Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Манифестације

На Палићу одржана Трка Деда Мразева

09.12.2017.

Traдиционална, деветнаеста по реду Трка Деда Мразева одржана је данас на Палићу и окупила више од хиљаду учесника свих генерација. За разлику од прошле године када је трка имала хуманитарни карактер, овога пута котизације није било, а једини услов за учешће био је костим или капа Деда Мраза.

 11517_1.jpg

- Драго нам је да по овом прелепом, сунчаном дану видимо велики број тркача, што су многи дошли да овде проведу породично преподне – рекла је заменица градоначелника Тимеа Хорват и прогласила старт трке.

Трчало се кружном стазом око Палићког језера, пратећи великог ирваса на челу колоне који је показивао пут. Победници трке су сви Деда Мразеви, односно такмичари који су стазу истрчали за сат времена. У знак сећања на ову трку, сви учесници добили су медаље.

На Великој тераси постављена је изложба дечјих радова на тему зиме и празника, а одржане су и креативне радионице за најмлађе.

Организатори трке  су предузеће „Парк Палић“, Ултрамаратон клуб „Палиго Палус“ са Палића, Месна заједница „Палић“ и Град Суботица.

 

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколМедија-центар и Протокол

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаMinistarstvoПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator
Стратегија развоја