Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Актуелности

Јача сарадња града Суботице и Олимпијског комитета Србије

11.10.2017.

Градоначелник Суботице Богдан Лабан и члан Градског већа задужен за спорт и омладину, Немања Симовић, састали су се данас, у Градској кући, са председником Олимпијског комитета Србије Божидаром Маљковићем, потпредседником Жарком Зечевићем и генералним секретаром ОКС Ђорђем Вишацким. Током радне посете Суботици, Маљковић се сусрео и са Тамашом Кајдочијем, освајачем сребрне медаље на Олимпијским играма младих 2014. године и вишеструким освајачем медаља на јуниорским светским и европским првенствима у дизању тегова.

11404_1.jpg 

На састанку код градоначелника Лабана, којем су присуствовали и председник Савеза Србије за дизање тегова Милан Михајловић, као и Тамаш Кајдочи са члановима његовог стручног штаба, разговарало се о продубљивању сарадње између Олимпијског комитета Србије и града Суботице, с обзиром на то да из Суботице долази актуелни олимпијски шампион у рвању, као и велики број других врхунских спортиста.

Председник ОКС Маљковић и градоначелник Богдан Лабан договорили су да ће град Суботица обезбедити додатне просторије за тренинг нашем најбољем дизачу тегова, као и да ће постојеће просторије бити у потпуности реновиране. Поред тога, локална самоуправа у Суботици ће у сарадњи са Олимпијским комитетом Србије кроз програм „Токио 2020“ обезбедити све неопходне услове за квалитетне припреме, спортско усавршавање и наступ Тамаша Кајдочија на такмичењима и квалификацијама за Олимпијске игре у Токију.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Избори
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Узми рачун и победи
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Међународни фестивал позоришта за децу  (16.09.2018. - 21.09.2018.)