Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Обавештења

Систематска дератизација

27.09.2017.

Градска управа Суботица, Секретаријат за комуналне послове, енергетику и саобраћај, у сарадњи са „Циклонизација“ а.д. Нови Сад обавештава грађане о следећем:

Акција систематске дератизације на територији Града Суботице биће изведена у периоду од 28. септембра до 1. новембра. Ова систематска акција спроводиће се у свим насељеним местима - по домаћинствима и објектима колективног становања – стамбеним зградама.

Дератизација је за све грађане бесплатна, потребно је само да омогуће видно обележеним стручним оперативцима да поставе препарат, као и да се придржавају добијених упутстава. У оквиру акције користиће се модеран биоцидни препарат одложеног деловања у фабричком паковању од 500 грама, а грађани ће сва упутства за употребу и мере опреза добити одштампано на паковању.

Тачни датуми када ће оперативци обилазити њихов део града или насељено место грађани ће моћи да виде на огласним таблама у својим месним заједницама. Они грађани који не буду код куће у време када оперативци буду у њиховом делу месне заједнице, добиће обавештење да препарат могу накнадно преузети у  седишту своје Месне заједнице.

За додатне информације можете се обратити Зорану Француском, „Циклонизација“ а.д. Нови Сад, Приморска 7, 21000 Нови Сад,  на телефон 063/430-626.

Обавештење о дератизацији.

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја