Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Актуелности

Потписан уговор о преносу средстава за наставак финансирања реконструкције Народног позоришта

08.09.2017.

Директор Управе за капитална улагања АП Војводине Недељко Ковачевић и градоначелник Града Суботице Богдан Лабан потписали су данас у Новом Саду уговор о преносу средстава Управе за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине Граду Суботици ради наставка финансирања адаптације, реконструкције и доградње зграде „Народно позориште–Narodno kazalište–Népszínház“ у Суботици. За финансирање VII фазе пројекта, у покрајинском буџету је обезбеђено 223 милиона динара.

11346_1.jpg 

– Заједничким радом и окупљањем свих нивоа власти, средства за наставак финансирања реконструкције и доградње Народног позоришта у Суботици, обезбеђена су са више извора, што је потврђено и недавним потписивањем уговора о преносу 111 милиона динара из републичког у покрајински буџет. Преосталих 112 милиона динара већ је било обезбеђено у покрајинском буџету – истакао је након потписивања уговора директор Ковачевић и подсетио да је Покрајинска влада задужила Управу за капитална улагања АП Војводине да координира активности и обавља стручне послове ради финансирања VII фазе овог пројекта.

Градоначелник Суботице Богдан Лабан је напоменуо да је процењена вредност радова на VII фази овог пројекта око 250 милиона динара, те да је остатак средстава обезбеђен у градском буџету.

– Тиме су обезбеђени сви неопходни предуслови за покретање јавне набавке за избор извођача радова који ће током VII фазе радова да изводи неопходне занатске, инсталатерске и ентеријерске радове, као и остале завршне радове на појединим блоковима – нагласио је градоначелник Лабан.

11346_2.jpg 

                                                                          

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Узми рачун и победи
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја