Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Актуелности

Министар Шарчевић посетио Суботицу

06.09.2017.

Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић разговарао је данас у Суботици са градоначелником Богданом Лабаном. Након састанка у Градској кући, министар Шарчевић и градоначелник Лабан посетили су Основну школу „Соња Маринковић” и обишли радове на изградњи студентског одмаралишта на Палићу.

11339_1.jpg 

Веома сам задовољан начином на који локална самоуправа брине о образовно васпитним установама, али и начином функционисања школе коју смо посетили, рекао је министар Шарчевић и навео да је у реконструкцију ове школе држава до сада уложила 48 милиона динара.

– Радује ме чињеница да су руководство и запослени у школи заинтересовани за унапређење наставе. То показује чињеница да се у школи реализује неколико пројеката, а један од њих је са компанијом Универекспорт о учењу и стварању компетенција у области предузетништва, у којем се укупно налази 40 школа – рекао је министар Шарчевић.

11339_2.jpg

Градоначелник Лабан је нагласио је да само заједничким снагама можемо да учинимо образовање бољим.

– Захваљујем се министру на посети, а Влади Републике Србије и Покрајинској влади што су само у току ове године уложили више стотина милиона динара у наше школе. Захвалан сам што смо у прилици да ученицима обезбедимо боље услове, али и наставницима, јер ће на тај начин бити у могућности да подигну лествицу знања – истакао је Богдан Лабан.

Директор ОШ „Соња Маринковић“, Пајица Башић, казао је да нису завршени сви радови, да би ускоро требало да се почне са реконструкцијом и адаптацијом фискултурне сале и да верује да ће и друге школе следити њихов пример и ући у програм обнове.

11339_3.jpg

 

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Узми рачун и победи
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја