Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Обавештења

Део Толминске улице затворен за саобраћај 16. и 17. августа

15.08.2017.

Служба за енергетику и саобраћај Градске управе Града Суботице обавештава јавност да ће 16. и 17. августа 2017. године за саобраћај бити затворен део улице Толминске око пружног прелаза (међународна пруга Београд-Будимпешта), због грађевинских радова на реконструкцији тог дела Толминске улице.

Градски превоз ће саобраћати измењеном трасом и то: линија 48 (Суботица-Биково-Ором) – аутобуси ће се уместо Биковачким путем и Илинденском улицом у кружном току на Биковачком путу искључивати ка Чантавирском путу, да би након изласка на Београдски пут наставили истом трасом. Такође, истом трасом ће саобраћати и посебан линијски превоз из Кањиже и Орома за Мастерпласт.

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја