Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Обавештења

Толминска улица затворена за саобраћај од 9. јула

10.07.2017.

Служба за енергетику и саобраћај Градске управе Града Суботице обавештава јавност да ће Толминска улица у наредном периоду бити затворена за саообраћај почев од 9.7.2017. године због реконструкције поменуте улице. Саобраћај из смера Биковачког пута биће преусмерен на Илинденску улицу, док ће саобраћај из смера Чантавирског и Београдског пута бити онемогућен ка Толминској улици, тј. са Чантавирског пута једини могући смер кретања биће ка Београдском путу, односно, са Београдског пута биће омогућено кретање једино ка Чантавирском путу.

Из истих разлога напомињемо да ће доћи до измене трасе на линијама јавног превоза и то на линијама 8, 16 и 48.

Линија 8 ће саобраћати улицом Плате Добројевића и Илинденском до окретнице у Александрову као и у повратку, а након тога ће саобраћати уобичајеном трасом линије 8. Током извођења радова неће бити у употреби стајалиште Александрово гробље.

На линији 16 аутобуси ће саобраћати улицом Београдски пут до бензинске станице НИС петрола. Током извођења радова на овој линији неће бити у употреби стајалиште Александрово окретница.

На линији 48 аутобуси ће саобраћати улицом Београдски пут, а потом улицама Плате Добројевића и Илинденском до окретнице у Александрову, а након тога саобраћају уобичајеном трасом линије 48. Током извођења радова неће бити у употреби стајалиште Александрово гробље.

Шеф Службе
Вицко Марко Мамић

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја