Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Обавештења

Од 20. до 25. јуна за саобраћај затворена Рудић улица

19.06.2017.

Служба за енергетику и саобраћај Градске управе Града Суботице обавештава јавност да ће у периоду од уторка, 20.6.2017. године до недеље, 25.6.2017. године Рудић улица бити затворена за саобраћај моторних возила због радова на водоводној мрежи. Одвијање саобраћаја ће бити могуће у следећим смеровима: Од улице Матка Вуковића, преко кружног тока ка Штросмајеровој улици, из Штросмајерове ка улици Матка Вуковића, те из смера улице Димитрија Туцовића ка улицама Матка Вуковића и Штросмајерове.

У наведеном периоду аутобуси на линији 1а ће саобраћати од стајалишта Лифка, улицом Матије Гупца до улице Максима Горког, а након тога се враћају на уобичајену трасу линије 1а на Сенћанском путу. На линији 1/а ван употребе ће бити стајалишта Синагога, Арсенија Чарнојевића, Хигијенски завод и Јадран биоскоп, а уместо наведених стајалишта у употреби ће бити стајалишта Пошта и Матија Губец.

Такође, аутобуси на линији 8 ће саобраћати након улице Алеја Маршала Тита, улицама Змај Јовина, Ђуре Ђаковића, Максима Горког и Матије Гупца до стајалишта Лифка (трасом линије 8/а), а након тога се враћају на уобичајену трасу линије 8. На линији 8 ван употребе ће бити стајалиште Синагога, а уместо наведеног стајалишта у употреби ће бити стајалишта Арсенија Чарнојевића, Хигијенски завод, Јадран биоскоп, Пошта и Матија Губец.

                                                                                             Шеф Службе
                                                                                       Вицко Марко Мамић

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја