Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Обавештења

Најава третмана сузбијања одраслих комараца

09.06.2017.

У складу са  Уговором о јавној набавци услуге сузбијања комараца на територији Града Суботице број ИВ-404-142/2017  и датом Сагласности за вршење адултицидног третмана са земље број ИВ -404-142/2017-4 од 01.06.2017. године, предузеће „Орис“ д.о.о. из Сомбора, обавештава грађане да ће спровести третман сузбијања одраслих комараца са земље у периоду од 12.06.2017. до 13.06.2017. године.

Третман одраслих комараца са земље ће се извршити на дан са повољнијом метеролошком ситуацијом у времену од 19:00 до 22:00 часа. Третман ће се вршити на територији следећих месних заједница: МЗ Зорка – урбани део, МЗ Дудова Шума, МЗ Центар 1, МЗ Центар 2, МЗ Центар 3, МЗ Бајнат, МЗ Прозивка, МЗ Палић (туристичка зона), МЗ Хајдуково и МЗ Александрово.

Третман ће се вршити УЛВ техником са земље, препаратом на бази активне материје делтаметрин. Препарат је токсичан за пчеле, па се моле пчелари да своје кошнице затворе или уклоне на удаљеност од најмање 5 км од места вршења третмана. Дејство наведеног препарата траје 3 дана. Мапе са локацијама на којима се врши третман доступне су на фејсбук и интернет страници (www.oris.rs) предузећа „Орис“ доо Сомбор. Телефон за све додатне информације је: 025/515 50 55.

                                                            Секретаријат за комуналне послове,    
                                                                      енергетику и саобраћајImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја