Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Уручене похвалнице и поклони најуспешнијим ученицима

09.06.2017.

Секретар Секретaријата за друштвене делатности Јасмина Стевановић и члан Градског већа задужена за област образовања Наташа Алексић, данас су, у Великој већници Градске куће, уручиле похвалнице и поклоне Града Суботице ученицима основних и средњих школа који су освојили прва, друга и трећа места на републичким такмичењима одржаним према календару Министарства просвете. На републичким такмичењима једно од прва три места добило је 39 суботичких основаца и 87 средњошколаца.

11118_1.jpg 

– Чињеница да је свечана сала Градске куће данас мала да прими све награђене ђаке нас чини изузетно поносним, јер сви они заједно представљају слику Суботице  – истакла је Јасмина Стевановић.
 
Ове године, нагласила је, на републичким такмичењима једно од прва три места добило је 39 суботичких основаца и 87 средњошколаца.

– Драго ми је што сваке године указујемо на младе људе који вредним радом и трудом остварују завидне резултате у бројним областима. Они су на најбољи начин представили себе, своје породице, школе и свој град – рекла је Јасмина Стевановић.

Уз честитке на оствареним резултатима ученицима, менторима као и родитељима који су значајна подршка младима на путу успеха, она је нагласила да је знање потреба, а не луксуз.

– Ваше знање и врлине су нешто што је ваш печат и што вам заувек остаје без обзира на време и место где се налазите. Познато је да за постизање успеха није довољно само родити се са талентом. Таленат је тек један мали део на путу до успеха. За постизање изванредних резултата  потребно је пуно издржљивости, труда, рада и одрицања. Наставите да се трудите и радите марљиво као што сте то и до сада чинили – поручила је Јасмина Стевановић награђеним ученицима основних и средњих школа.

11118_3.jpg


ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података