Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Суботички ђаци освојили десет медаља на такмичењу „ИНОВА“

05.06.2017.

У Основној школи „Иван Горан Ковачић” уручене су дипломе и медаље ученицима основних и средњих школа који су на Међународном такмичењу младих иноватора „ИНОВА 2017”, одржаном у Загребу, постигли завидне резултате. Ђаци из Суботице освојили су укупно десет одличја, и то: три златне, пет сребрних и две бронзане медаље.

 11102_1.jpg

Према оцени председника Савеза педагога техничке културе Града Загреба, Ивана Јурића, Суботичани су до сада остварили најбољи резултат.

Чланица Градског већа задужена за област образовања, Наташа Алексић, истакла је, тим поводом, да је ово леп пример и подстрек и другој деци да се укључе у ово такмичење. Она није крила одушевљене што међу награђеним такмичарима има и девојчица, што, како је рекла, говори о томе да техничко образовање није резервисано само за дечаке.

Учешће ученика из нашег града на такмичењу младих иноватора „ИНОВА“ плод је вишегодишње веома успешне сарадње између Друштва „Михајло Пупин“ из Суботице, суботичких основних и средњих школа и Загребачке заједнице техничке културе, из Загреба.

Ово је шеста година да суботички ученици учествују на Међународном такмичењу младих иноватора „ИНОВА“, једној од највећих изложби младих иноватора у Европи. Из Суботице је отишло укупно десет радова и сви су награђени.


ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података