Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Обавештења

Од 15. маја нови режим саобраћаја у делу улице Динка Шимуновића

10.05.2017.

Секретаријат за комуналне послове, енергетику и саобраћај, Служба за енергетику и саобраћај Градске управе Града Суботице обавештава јавност да ће од 15.5.2017. године започети примена новог режима саобраћаја у делу улице Динка Шимуновића у Суботици.

У делу улице Динка Шимуновића утврђен је једносмерни режим саобраћај, тако да је искључиво дозвољен смер кретања возила од Колубарске ка Гундулићевој улици.

Овом решењу се приступило из разлога што ширина коловоза у улици Динка Шимуновића у делу између улица Колубарске и Гундулићеве износи свега 3 метра, што није довољно за безбедно одвијање двосмерног саобраћаја.

Напомињемо да је улица Краља Звонимира улица која обезбеђује супротан смер кретања у односу на улицу Динка Шимуновића, а у којој је успостављен режим једносмерног саобраћаја  у смеру од Гундулићеве ка Колубарској улици.

„Јавно предузеће за управљање путевима, урбанистичко планирање и становање“ Суботица ће као управљач пута 15.5.2017, у јутарњим часовима, извршити промену саобраћајне сигнализације.

                                                               Секретаријат за комуналне послове,
                                                                       енергетику и саобраћај


ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја