Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Одржан традиционални Сајам образовања

19.04.2017.

У фискултурној сали Техничке школе „Иван Сарић“, у Суботици, одржан је традиционални, седми по реду Сајам образовања на коме се будућим средњошколцима и студентима својим програмима представило 12 средњих школа из нашег града и Бачке Тополе, као и осам високих струковних школа и факултета.

10975_1.jpg 

Заменик покрајинског секретара за образовање, Милан Ковачевић, изјавио је, тим поводом, да је ова манифестација прилика да ученици на лицу места могу да се упознају са понуђеним образовним профилима, а будући бруцоши да лакше одаберу факултет, а самим тим и занимање.

Чланица Градског већа задужена за образовање, Наташа Алексић је, не кријући задовољство што је сајам веома посећен, истакла да је ово добра прилика да се будући средњошколци, односно ученици првих разреда, као и будући бруцоши, одлуче за неке образовне профиле.

– Верујем да сви они који су овде дошли знају шта је прво занимање на листи жеља које би да упишу, али било би ми драго када би им овај Сајам образовања помогао да буду сигурни у себе и у оне своје друге и треће жеље, како би се избегла превелика разочарања због евентуалне немогућности уписа првих жеља – рекла је  Наташа Алексић.

У оквиру Сајма образовања, одржан је и округли сто на тему „Прелазак из школе у свет рада“, на коме су учествовали представници школске управе, Националне службе за запошљавање, Регионалне привредне коморе и неких компанија, као и директори средњих школа.

10975_2.jpg


ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података