Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Одржан традиционални Сајам образовања

19.04.2017.

У фискултурној сали Техничке школе „Иван Сарић“, у Суботици, одржан је традиционални, седми по реду Сајам образовања на коме се будућим средњошколцима и студентима својим програмима представило 12 средњих школа из нашег града и Бачке Тополе, као и осам високих струковних школа и факултета.

10975_1.jpg 

Заменик покрајинског секретара за образовање, Милан Ковачевић, изјавио је, тим поводом, да је ова манифестација прилика да ученици на лицу места могу да се упознају са понуђеним образовним профилима, а будући бруцоши да лакше одаберу факултет, а самим тим и занимање.

Чланица Градског већа задужена за образовање, Наташа Алексић је, не кријући задовољство што је сајам веома посећен, истакла да је ово добра прилика да се будући средњошколци, односно ученици првих разреда, као и будући бруцоши, одлуче за неке образовне профиле.

– Верујем да сви они који су овде дошли знају шта је прво занимање на листи жеља које би да упишу, али било би ми драго када би им овај Сајам образовања помогао да буду сигурни у себе и у оне своје друге и треће жеље, како би се избегла превелика разочарања због евентуалне немогућности уписа првих жеља – рекла је  Наташа Алексић.

У оквиру Сајма образовања, одржан је и округли сто на тему „Прелазак из школе у свет рада“, на коме су учествовали представници школске управе, Националне службе за запошљавање, Регионалне привредне коморе и неких компанија, као и директори средњих школа.

10975_2.jpg


Imunizacija

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАНовогодишњи концерт Суботичког симфонијског оркестраМедија-центар и ПротоколЛокални тим за борбу против трговине људимаКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицама

Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
Градско правобранилаштво
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ

Укидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја