LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Актуелности

Малишани бојама и маштом украсили ускршње јаје и Трг слободе

13.04.2017.

Поводом предстојећих ускршњих празника данас је на Тргу слободе, у организацији Града Суботице, одржана манифестација под називом „У сусрет Васкрсу/Ускрсу - бојама и маштом“. Манифестација је била отворена за све малишане који су желели да бојама украсе централни суботички трг и велико ускршње јаје од стиропора које је за ову прилику поклонила компанија „Мастерпласт“.

10967_1.jpg 

Члан Градског већа задужена за област културе, Мирослава Бабић, изјавила је тим поводом да је Васкрс/Ускрс један од највећих хришћанских празника, а јаје симбол новог рађања и живота.

– Манифестацијом 'У сусрет Васкрсу/Ускрсу – бојом и маштом' желимо да обрадујемо наше најмлађе суграђане и уведемо их у предстојеће празнике. Дечја машта је неисцрпан извор идеја и свако дете требало би да добије прилику да искаже своју креативност. Зато смо малишанима из нашег града пружили могућност да фломастерима обоје ускршње јаје и бојанке и да кредама исцртају Трг слободе – нагласила је Мирослава Бабић.

10967_2.jpg 

Уз изражавање захвалности на учешћу у акцији малишанима из Предшколске установе „Наша радост“, Удружења „Заједно“ и Дома „Колевка“, Мирослава Бабић је свим Суботичанима који славе Васкрс и Ускрс пожелела да предстојеће празничне дане проведу у кругу својих породица, у љубави, срећи и миру.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја