Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Награде за најбоље младе математичаре

30.03.2017.

У Градскoj кући данас су уручене награде  најбољим младим математичарима Севернобачког округа, ученицима основних  школа, за успехе остварене на Окружном такмичењу. Представљени су, такође, и ученици средњих школа који су освојили завидне резултате на Државном такмичењу из математике.

 10941_1.jpg

Члан Градског већа задужена за област образовања, Наташа Алексић, уручила је ученицима Гимназије „Светозар Марковић“ посебан поклон у име Града Суботице Теодору Сакал Францишковићу, Александару Граховцу, Марку Мијатовићу и Ђорђу Милићу, истакавши да смо поносни на ову децу и да знамо да се иза њиховог нескривеног талента крије велики труд и рад. Локална самоуправа ће, додала је, и даље помагати младе таленте, јер се будућност једне средине може градити само на знању.

Секретар Секретаријата за друштвене делатност, Јасмина Стевановић, изјавила је, да је ово прилика да се младим математичарима захвалимо у име Града Суботице.

На Окружном  такмичењу основних школа из математике учествовало је 136 ученика – 54 из четвртог разреда, 23 из петог, 25 из шестог, 21 ученик седмог разреда и 14 ученика из осмог разреда. Од 136 учесника, 92 учесника је награђено и похваљено. Освојено је 14 првих награда, 15 других и 25 награда за треће место, а подељено је и 38 похвала за ученике од четвртог до осмог разреда.

Дипломе и похвале награђенимученицима уручили су Јасмина Стевановић, Наташа Алексић, Небојша Гвозденовић, председник Удружења математичара, и Весна Дулић, директорка Основне школе „Кизур Иштван“, која је била домаћин Окружног такмичења из математике одржаног 25. марта 2017. године.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података