Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Вести

Народној кухињи 50 килограма туријске кобасице

10.02.2017.

На Тргу слободе данас је одржана промоција традиционалне, 33. по реду, манифестације „Кобасицијада – Турија“. Гости из Турије и ове године су представницима Градске организације Црвеног крста Суботица за потребе Народне кухиње предали поклон – 50 килограма  свеже кобасице. У име града Суботице, примопредаји донације присуствовали су заменица градоначелника Тимеа Хорват, члан Градског већа задужен за област социјалне заштите Илија Ђукановић и  Шимон Острогонац, члан Градског већа задужен за област пољопривреде.

10828_1.jpg

Председник Организационог одбора „Кобасицијаде – Турија”, Мирослав Медурић, рекао је, тим поводом, да се у Суботици, Сомбору и Новом Саду традиционално промовише ова манифестација која ће се одржати од 25. до 26. фебруара у Турији. Медурић је најавио да ће се првог дана „Кобасицијаде” изнети најдужа кобасица од 3033 метра, која ће се продавати на дужни метар.

У име локалне самоуправе и своје лично име Илија Ђукановић се захвалио удружењу из Турије на донацији и подсетио да оброке из Народне кухиње у Суботици добија 1.100 корисника.

– Захваљујем се удружењу из Турије што су  и ове године у нашем граду и обезбедили 50  килограма туријске кобасице за потребе Народне кухиње. Свака донација за Народну кухињу је веома значајна, без обзира да ли је у виду хране или опреме. Ове године обезбедили смо 31,2 милиона динара из буџета града за потребе корисника Народне кухиње” – истакао је Ђукановић.

Синиша Трајковић, председник Црвеног крста Суботица захвалио је uдружењу из Турије које сваке године донира свој производ корисницима Народне кухиње, kao i gradu  Суботици  што је омогућио простор за одржавање манифестације.

Туристичко-привредна манифестација „Кобасицијада – Турија“ у Суботици је промовисана по 28. пут.


КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја