Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Нова признања за полазнике Ликовне радионице „ЕмАрт“

01.02.2017.

Заменица градоначелника града Суботице, Тимеа Хорват, уручила је данас, у Зеленој сали Градске куће, медаље полазницима Ликовне радионице „ЕмАрт“, освојене током последња три месеца на међународним такмичењима у Румунији, Бугарској и Индији.

10815_1.jpg

Златна медаља у граду Голести у Румунији припала је Хајналки Јурчак за рад на тему народна традиција кроз годишња доба. На истом такмичењу Теодора Апт освојила је сребрну медаљу.

Златну медаљу са међународног такмичења у Бугарској, у граду Банско,  на слободну тему, освојила је Аурора Углик, док је из индијског града Хајдерабада, такође на слободну тему, златна медаља стигла за Риту Каваи.   

Свечаности су присуствовали родитељи награђене деце и Емилија Грубанов Мартинек, учитељица у ОШ „Јован Јовановић Змај” и руководилац Ликовне радионице „ЕмАрт” која 2. фебруара 2017. године обележава 15 година постојања и рада.

Тимеа Хорват је, том приликом, изразила задовољство због постигнутог успеха младих уметница и њиховог доприноса афирмацији Ликовне радионице „ЕмАрт“ и града Суботице.

У име награђене деце, њихових родитеља и своје име, на срдачном пријему захвалила се Емилија Грубанов Мартинек, истичући да је радосна што се успеси ове деце признавају на овако свечан начин у Градској кући, а не у четири зида неке учионице.



Imunizacija

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАНовогодишњи концерт Суботичког симфонијског оркестраМедија-центар и ПротоколЛокални тим за борбу против трговине људимаКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицама

Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
Градско правобранилаштво
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ

Укидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја