Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Поклони за децу ромске националности

23.12.2016.

Пред новогодишње празнике, град Суботица обрадовао je малишане из вртића „Звездице”, у Месној заједници „Пешчара“, „Звончица” у МЗ „Ново село” и „Зека” и „Златна рибица” у „Малом Бајмоку“, које похађају углавном ромска деца. Малишани су са одушевљењем примили пакетиће у којима је било бојица, фломастера, блокова за цртање, пластелина и другог прибора који је неопходан за креативне и ликовне радионице.

10728_1.jpg
Донацију деци уручили су чланица Градског већа задужена  за образовање Наташа Алексић, члан Градског већа задужен за област социјалне заштите и здравства Илија Ђукановић и координатор за ромска питања града Суботице Стеван Николић.

У Суботици 81 ромско дете похађа предшколски програм који је обавезан, рекао је, том приликом, Николић, и додао да је то веома битно за ромску заједницу како би деца била спремни за полазак у први разред основне школе.

- Тренутно радимо на припреми Локалног акционог плана у оквиру кога су предвиђене и овакве активности – истакао је Стеван Николић.

10728_2.jpg

Из градског буџета је издвојено 120.000 динара за пакетиће који су подељени у оквиру програма „Превенција напуштања школовања“.


ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података