Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

„Медени доручак” у ОШ „Матко Вуковић”

07.12.2016.

Акција под називом „Медени доручак“ у организацији Удружења пчелара „Пчела” из Суботице, одржана је у ОШ „Матко Вуковић“. Чланица Градског већа задужена за област образовања, Наташа Алексић, истакла је, тим поводом, да је циљ акције да деца кроз образовни систем схвате значај здраве исхране.

10682_1.jpg

Присутнима се обратила и директорка ОШ „Матко Вуковић“, Мирјана Стевановић, која се захвалила граду на подршци, као и Удружењу „Пчела“.

Ученици школе са одушевљењем су прихватили акцију „Медени доручак“ и у ту част су, заједно са наставницима, организовали приредбу.

Секретар Удружења „Пчела“, Ратко Лазаревић, каже да ће ово удружење акцију наставити и наредне године.

– Идеја о покретању ’Меденог доручка’ потекла је из Мађарске и Словеније, држава које већ имају традиционално искуство у реализацији ове, код њих много масовније акције. Желимо да акција буде традиционална и да едукујемо младе нараштаје о правилној исхрани – истакао је Ратко Лазаревић.

У оквиру акције „Медени доручак“, чланови Удружења „Пчела“ обишли су 15 школа и послужили око 3.000 ђака са овом хранљивом намирницом.

 

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>