Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Отворена изложба „Школа по мери детета”

05.12.2016.

Најбољим учесницима на литералном и ликовном конкурсу, коју је Мрежа подршке за инклузивно образовање расписала за основце и средњошколце на тему инклузивног образовања, уручене су награде. У Градској библиотеци Суботица данас је свечано отворена и изложба под називом „Школа по мери детета”, уприличена поводом Међународног дана особа са инвалидитетом.

10678_1.jpg

Свечаном отварању изложбе присуствовала је и чланица Градског већа задужена за образовање, Наташа Алексић која је истакла значај инклузивног образовања и захвалила се деци на учешћу.

- Јако је лепо  што су се деца одазвала конкурсу и на овај начин подржала  своје другаре који имају неку врсту инвалидитета – нагласила је Наташа Алексић.

Представница Мреже подршке за инклузивно образовање, Бранка Бешлић, рекла је да је на расписани литерарни и ликовни конкурс за основне и средње школе стигло више од 100 радова.

- Ово је трећа године како Мрежа подршке за инклузивно образовање расписује конкурс поводом Међународног дана особа са инвалидитетом. До сада су се махом одазивали ученици нижих разреда основних школа, међутим, на конкурс расписан ове године радове су доставили и основци из виших разреда – казала је Бранка Бешлић.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података