Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Манифестације

Почели 20. Дани пчеларства

01.10.2016.

Члан Градског већа града Суботице задужен за област привреде, Акош Ујхељи, отворио је 20. Дане пчеларства „Суботица 2016“ који се на Тргу републике, у организацији суботичког Удружења пчелара „Пчела“ одржавају од 30. септембра до 2. октобра. Ова традиционална манифестација окупила је велики број произвођача меда и других пчелињих производа из Суботице, централне Србије, Румуније, Мађарске и Хрватске, и неколико произвођача пчеларске опреме, прибора и алата из наше земље.

10550_1.jpg

Акош Ујхељи је, обраћајући се медијима, рекао да пчеларство у нашем граду има дугу традицију, да прерада меда постаје озбиљна привредна грана и да је веома значајно да суботичка локална самоуправа и даље подржава овакве манифестације.

- Понуда на сајму је добра, на штандовима су изложене разне врсте меда и пчелињи производи који, познато је, имају благотворно и лековито својство. Оно што је веома значајно да наши суграђани, као потенцијални купци, знају јесте да су сви излагачи уочи наступа на овом сајму морали да приложе сертификат надлежне ветеринарске инситуције о исправности својих производа – истакао је Ујхељи.

У оквиру данашње свечаности, приређен је пригодан културно-уметнички програм.

10550_2.jpg


КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Сервисне информације
Спортски клубови
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Фестивал европског филма «Палић» (15-21. јул 2017.)