Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Давор Штефанек председник Рвачког клуба Спартак

28.09.2016.

На вечерашњој, ванредној Скупштини Рвачког клуба Спартак дошло је до промене на челу руководства Клуба. Андрија Ромић је поднео неoпозиву оставу, због приватних разлога, а за новог председника је изабран Давор Штефанек.

10543_1.jpg

Штефанек је, том приликом, изјавио да је ову функцију прихватио да би направио ред и мало појачао дисциплину како би се остварио овогодишњи циљ – освајање титуле првака државе.

– Циљ није краткорочан, да се после освајања титуле то све заборави, него да правимо нове шампионе и да клуб траје. Људи у овом клубу су одлично радили, немам замерке према претходнику, зато остаје као потпредседник. Млад сам и амбициозан, такав је и Управни одбор и сви ћемо да живимо за клуб. Имамо и циљеве да организујемо нека такмичења, што би нам помогло да лакше живимо. Такође, идеја је да појачамо пионирску школу, да радимо промоцију рвања, да стварамо нове шампионе, новог Срету, Рефика, Петка... Жеља ми је да наши најбољи рвачи остану у Спартаку и ту доживе своју пуну афирмацију – истакао је Давор Штефанек.

Промене у руководству поздравио је Немања Симовић, члан Градског већа Суботице, задужен за спорт и омладину.

– Рвачки клуб Спартак може ове године до титуле. Шанса постоји, а то зависи од такмичара, тренера, али и како ће клуб бити организован. Зато је и добро што је одржана оваква Скупштина у циљу реорганизације Рвачког клуба Спартак. У случају да и не освојимо титулу ове сезоне неће бити смак света, јер је рвање спорт који у нашем граду има богату традицију, а програм рада осмишљен је за дужи период – нагласио је Симовић.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>