LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

Давор Штефанек председник Рвачког клуба Спартак

28.09.2016.

На вечерашњој, ванредној Скупштини Рвачког клуба Спартак дошло је до промене на челу руководства Клуба. Андрија Ромић је поднео неoпозиву оставу, због приватних разлога, а за новог председника је изабран Давор Штефанек.

10543_1.jpg

Штефанек је, том приликом, изјавио да је ову функцију прихватио да би направио ред и мало појачао дисциплину како би се остварио овогодишњи циљ – освајање титуле првака државе.

– Циљ није краткорочан, да се после освајања титуле то све заборави, него да правимо нове шампионе и да клуб траје. Људи у овом клубу су одлично радили, немам замерке према претходнику, зато остаје као потпредседник. Млад сам и амбициозан, такав је и Управни одбор и сви ћемо да живимо за клуб. Имамо и циљеве да организујемо нека такмичења, што би нам помогло да лакше живимо. Такође, идеја је да појачамо пионирску школу, да радимо промоцију рвања, да стварамо нове шампионе, новог Срету, Рефика, Петка... Жеља ми је да наши најбољи рвачи остану у Спартаку и ту доживе своју пуну афирмацију – истакао је Давор Штефанек.

Промене у руководству поздравио је Немања Симовић, члан Градског већа Суботице, задужен за спорт и омладину.

– Рвачки клуб Спартак може ове године до титуле. Шанса постоји, а то зависи од такмичара, тренера, али и како ће клуб бити организован. Зато је и добро што је одржана оваква Скупштина у циљу реорганизације Рвачког клуба Спартак. У случају да и не освојимо титулу ове сезоне неће бити смак света, јер је рвање спорт који у нашем граду има богату традицију, а програм рада осмишљен је за дужи период – нагласио је Симовић.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Управа за капитална улагања АП Војводине
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја