Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Рвачки клуб Спартак представио појачања

28.09.2016.

Рвачки клуб Спартак знатно појачан улази у предстојећу такмичарску сезону са јасном намером и жељом да освоје нову титулу првака државе, најављено је на данашњој прес-конференцији у Медија-центру Градске куће. Клуб су појачали Александар Максимовић (Партизан), Кристијан Газдаг (Потисје Кањижа) и Тамаш Нађ (Сента) који ће уз искусне Давора Штефанека, Дејана Фрањковића, Вујадина Боснића и остале суботичке рваче покушати да врате шампионску титулу у наш град.

10542_1.jpg

Члан Градског већа задужен за спорт и омладину, Немања Симовић, изјавио је, тим поводом, да Рвачки клуб Спартак на основу својих резултата и деценијског спортског реномеа заслужује да му Град пружи већу подршку, да је заједничка амбиција да се титула првака државе врати у наш град и да је потписивање уговора са три квалитетна рвача први корак на том путу.

– Пред нашим рвачким клубом је велики посао, жеља нам је да титулу вратимо у Суботицу, а то неће бити лако поред традиционално неугодних клубова као што су Пролетер и Партизан. Рвање је спорт по којем је Суботица препознатљива и сигуран сам да ћемо сви заједно остварити жељени циљ – истакао је Симовић.

Прослављени рвач и дугогодишњи тренер Спартака Сретен Дамњановић је казао да је довођењем тројице нових рвача РК Спартак направио одличан посао и да верује да ће са њима Спартак изборити пласман у финале.

– Неће бити лако освојити титулу, пред нама је велики задатак, али и рад за предстојећи период. Спартак од оснивања, 1948. године, има 33 светске, европске и олимпијске медаље и 22 титуле првака државе.  Сада смо у ситуацији да, после неколико ’сушних’ година титулу шампиона државе вратимо у Суботицу. Квалитетно смо се појачали, пре свега са Максимовићем, који има три европске медаље и био је учесник Олимпијских игара у Рију. Ови рвачи могу да нам помогну да направимо велики резултат, не само сада, него и касније, јер смо их довели на дуже време. Уз помоћ града Суботице покушаћемо да остваримо наше амбиције – нагласио је Дамњановић.

10542_2.jpg

Александар Максимовић је рекао да је задовољан што је дошао у Суботицу, да му је Спартак драг клуб, а Сретен Дамњановић осам година тренер у репрезентацији.

– Мислим да можемо да стигнемо до титуле првака. Спремни смо и максимално ћемо се потрудити да тај циљ који смо заједно зацртали и остваримо – казао је Максимовић.


European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>