LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из привреде

Унапредити сарадњу на регионалним пројектима

18.07.2016.

Чланови Градског већа града Суботице, Акош Ујхељи, задужен за област привреде, и Небојша Дарабош, задужен за област туризма, инвестиција и међународне сарадње, састали су се, у Градској кући, са шефом Канцеларије за локални економски развој града Новог Сада, Гораном Сечујским, и Зораном Ивошевићем, помоћником шефа Канцеларије.

10356_1.jpg

Повод данашњег састанка био је разговор о плановима и могућностима заједничке сарадње на регионалним пројектима, као и упознавање са примерима добре праксе у привреди у Привредној зони „Мали Бајмок” и у Слободној зони Суботица.

Саговорници су закључили да би на значајније конкурсе требало да аплицирамо размишљајући регионално, како бисмо подигли конкурентност оба града, и да се најинтересантнијом привредном граном чини туризам, где оба града имају развојне пројекте важне и за АП Војводину, и за Републику Србију.

Након састанка у Градској кући, Акош Ујхељи је са представницима Канцеларије за локални економски развој града Новог Сада обишао Привредну зону „Мали Бајмок” и Слободну зону Суботица.
Одсек за локални економски развој града Суботице


КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Управа за капитална улагања АП Војводине
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја