Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Одржан 17. „Супер Енпи карате куп“

20.03.2016.

„Супер Енпи карате куп“ је по 17. пут одржан у Суботици, у организацији Карате клуба „Енпи“. Учествовало је 1.620 такмичара у разним старосним категоријама из 12 земаља Европе који су овај турнир искористили за проверу форме пред предстојеће Европско првенство које ће се одржати у немачком граду Нинбергу. Организатори су поставили 16 борилишта - 12 у великој сали, а четири, на којима су се борили такмичари узраста до 10 година, у стонотениској сали, на спрату Хале спортова „Дудова шума“.

10022_1.jpg

Председник Организационог одбора 17.  „Супер Енпи карате куп“ Богдан Лабан је, на церемонији свечаног отварања, поздравио све учеснике и пожелео им добродошлицу у наш град и пуно успеха на турниру. Он је истакао да је поносан што је по други пут на челу једног оваквог организационог одбора турнира.

- Прошле године, у октобру, организовали смо Светско првенство на којем смо имали око 2.000 спортиста. Данас смо, такође, домаћини једног великог спортског догађаја захваљујући, пре свега, председнику КК ‘Енпи’ Милораду Ћопићу и нашој малој подршци. Суботица је град спортова и нама је драго да имамо овакве спортске раднике коју могу да организују велике међународне манифестације на којима се окупе такмичари из целе Европе. Данас је овде присутно више од 1.600 спортиста из 12 земаља.  Драго нам је због тога и сигурно ћемо и убудуће помагати овакве манифестације које су у интересу града – нагласио је Богдан Лабан.  

Председник КК „Енпи“ Милорад Ћопић је, обраћајући се медијима, казао да је презадовољан одзивом такмичара, јер у данашње време, како је рекао, карате турнир се сматра изузетно успешним ако на њему учествује 500 такмичара.

- Има нешто у Суботици што се допада нашим гостима и због чега се радо враћају у наш град. Један од разлога је и у томе што им понудимо интересантан боравак, да дођу дан раније и обиђу Палић, салаше... Имамо пуно квалитетних такмичара који ће искористити турнир као припреме пред наступајуће Европско првенство, због чега смо и померили турнир за недељу дана раније. Ако будемо задржали овако квалитетан Организациони одбор на челу са Богданом Лабаном онда бисмо следеће године турнир организовали у три дана - казао је Ћопић.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>