Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Tagság

Szervezeti tagságok

Szabadka Község Képviselő-testülete 2001. áprilisában határozatot hozott arról, hogy a Jugoszláv Szövetségi Köztársaság községei közül elsőként csatlakozik a Duna-Dráva-Száva Euroregionális Együttműködéshez.

United Games - 2001. november 28-án Szabadka Község csatlakozott ahhoz a partnervárosi kapcsolatok létrehozására vonatkozó szándéknyilatkozathoz, melyet a berlini Treptow/Köpenick negyed, a szlovéniai Izola, az osztrák Mürzzuschlag, a csehországi Olmütz, továbbá Balatonfűzfő, Balatonalmádi, Zirc, és Szeged város valamint Veszprém megye írtak alá. 

2003. november 14-én Szabadka Község Végrehajtó Bizottsága határozatot hozott a RETC, a Tisza menti régiókat felölelő nemzetközi környezetvédelmi szervezet Tisza-projektjéhez való csatlakozási szándékról. A projekt célja az életkörülmények javítása, a környezeti örökség megőrzése és az emberi jogok védelme, figyelembe véve a fenntartható fejlődés elveit. 

2004. május 25-én Szabadka Község Képviselő-testülete döntést hozott a Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégióhoz való csatlakozásról.

Szabadka tagja és aktív résztvevője az ALDA Helyi Demokratikus Ügynökségek Egyesületének.

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>