Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5

Predloži projekat

Obaveštavamo Vas da je budžetski proces pripreme budžeta za 2022. godinu i naredne dve budžetske godine u toku i da sva zainteresovana lica mogu uzeti učešće u pripremi istog.

Grad Subotica ove godine sprovodi proces participativnog budžetiranja. Participativno planiranje budžeta je uključivanje građana u proces donošenja odluka o trošenju novca prikupljenog kroz poreze i druge javne prihode u cilju poboljšanja kvaliteta života u jednoj zajednici i u skladu sa prioritetima razvoja našeg grada i realnim mogućnostima finansiranja  projekata.

Tim povodom sprovodi se anketiranje građana koje će se organizovati od 7. septembra do 30. septembra u svim Mesnim zajednicama, Uslužnom centru Gradske kuće i na sajtu Grada Subotice. Građani i sva zainteresovana lica imaju priliku da popunjavanjem Upitnika daju svoje predloge za projekte koji bi učinili život u našem gradu kvalitetnijim i lepšim. Popunjene  upitnike  potrebno je da ubacite u najbližu  kutiju  za prikupljanje predloga. Elektronska verzija Upitnika se nalazi na sajtu www.subotica.rs, a popunjen upitnik može da se pošalje na upitnik@subotica.rs.

Nakon prikupljanja predloga izvršiće se analiza predloženih projekata. O rezultatima analize odnosno uvrštenim projektima u nacrt budžeta grada za 2022. godinu javnost će biti obaveštena putem zvaničnog sajta Grada Subotica i prilikom organizovanja javne rasprave o budžetu.

Predloži projekat - Upitnik

PREGLED SEKRETARI  MESNIH ZAJEDNICA  GRADA SUBOTICE

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>