Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5

Projekt javaslat

Tájékoztatjuk Önöket, hogy folyamatban van a 2022-es és a következő két költségvetési évre vonatkozó költségvetés elkészítésének eljárása, és minden érdekelt részt vehet annak előkészítésében.

Szabadka város önkormányzata idén részvételi költségvetési eljárást folytat le. A részvételi költségvetés-tervezés a polgárok bevonása a döntéshozatali folyamatba az adókból és egyéb állami bevételekből összegyűjtött pénzek elköltéséről a közösség életminőségének javítása érdekében, összhangban városunk fejlesztési prioritásaival és a valós projektfinanszírozási lehetőségekkel.

Ennek céljából minden helyi közösségben, a Városházán működő ügyfélszolgálatban és az önkormányzat honlapján szeptember 7-30. között felmérést szervezünk a lakosság véleményének kinyilvánítására. A polgárok és minden érdeklődő a vonatkozó kérdőív kitöltésével javasolhat olyan projekteket, amelyek jobbá és szebbé tennék városunk életét. A kitöltött kérdőíveket a javaslatok gyűjtésére szolgáló legközelebbi dobozba kell helyezni. A kérdőív elektronikus változata megtalálható a www.subotica.rs weboldalon, a kitöltött kérdőív pedig az upitnik@subotica.rs címre küldhető.

A javaslatok összegyűjtését követően elvégezzük a javasolt projektek elemzését. Az elemzés eredményeiről, illetve a város 2022-es költségvetési tervezetében szereplő projektekről a nyilvánosság Szabadka város hivatalos honlapján tájékozódhat, illetve a költségvetésről szóló közvita alkalmával.

14532_2.jpg

14532_3.jpg

ÁTTEKINTÉS - SZABADKA VÁROS HELYI KÖZÖSSÉGEINEK TITKÁRAI

RENDKÍVÜLI HÍREK

Média Központ és Protokoll
ПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Ноћ Музеја