Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5

Predloži projekat

Obavještavamo Vas da je proračunski proces pripreme proračuna za 2022. godinu i sljedeće dvije proračunske godine u tijeku i da sve zainteresirane osobe mogu sudjelovati u njegovoj pripremi.

Grad Subotica ove godine provodi proces participativnog proračunskog financiranja. Participativno planiranje proračuna je uključivanje građana u proces donošenja odluka o trošenju novca prikupljenog kroz poreze i druge javne prihode u cilju poboljšanja kakvoće života u jednoj zajednici i sukladno prioritetima razvitka našeg grada i realnim mogućnostima financiranja projekata.

Tim povodom provodi se anketiranje građana koje će se organizirati od 7. rujna do 30. rujna u svim Mjesnim zajednicama, Uslužnom centru Gradske kuće i na internetskoj stranici Grada Subotice. Građani i sve zainteresirane osobe imaju priliku popunjavanjem Upitnika dati prijedloge za projekte koji bi učinili život u našem gradu kvalitetnijim i ljepšim. Popunjene upitnike potrebno je ubaciti u najbližu kutiju za prikupljanje prijedloga. Elektronička verzija Upitnika se nalazi na internetskoj stranici www.subotica.rs. Popunjen upitnik može se poslati na upitnik@subotica.rs.

Nakon prikupljanja prijedloga obavit će se raščlamba predloženih projekata. O rezultatima raščlambe odnosno uvrštenim projektima u nacrt proračuna grada za 2022. godinu javnost će biti obaviještena putem službene internetske stranice Grada Subotica i prilikom organiziranja javne rasprave o proračunu.

14532_4.jpg

14532_5.jpg

PREGLED - TAJNICI MJESNIH ZAJEDNICA GRADA SUBOTICE

POPIS 2022

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop