Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Szabadka A-tól Zs-ig

T

Tanácsterem – az 1991-es alapos felújítás óta a városháza tanácsterme ismét a tervezői, Komor Marcell és Jakab Dezső által egykor megálmodott szecessziós fényében ragyog. A felújítás során műszaki felszereléssel is ellátták, így napjainkban hangversenyeket, esküvőket és rangos összejöveteleket is tartanak ebben a környék valószínűleg legszebb termében. A csodálatos részletek sokaságából kitűnnek a mennyezetet díszítő pajzsok, melyek a hatalomváltáskor mindig változtak, ma pedig az eredeti szimbólumokat őrzik, többek között Szabadka címerét a kis Jézust karjában tartó Szűz Máriát Avillai Szent Terézzel és a kardot tartó oroszlánnal. A terem ablakait gyönyörű üvegfestmények díszítik: Ferenc József császár és Mária Terézia császárnő alakja két apróddal. Mellettük a magyar királyok és hat jeles magyar történeti személyiség arcképe látható. Az üvegfestmények Róth Miksa és Nagy Sándor műhelyében készültek.

Tanítóképző kar -  Szabadkán magyar nyelvű tanítóképzés folyik, az intézmény a Sárgaházban kapott otthont. Az alapfokú tanulmányok elvégzése után a hallgatók tanítói oklevelet kapnak. A karnak 2009-ben sikerült elnyernie az akkreditációt.

Terra's – az organikus élelmiszertermeléssel foglalkozó egyesület 1990-ben alakult Szabadkán, független, nonprofit és civil szervezetként. A TERRA'S úttörőnek számít az organikus mezőgazdaság ötleteinek és kezdeményezéseinek terjesztésében. Működési területei: oktatás, szaktanácsadás, marketing és népszerűsítés, tudományos kutatómunka, kiadói tevékenység és tájékoztatás.
Tagsága: magángazdák, magán- és állami gazdaságok, feldolgozóüzemek, tudományos intézetek, egészségvédelmi intézetek, forgalmazók, fogyasztók.
A TERRA'S-a stratégiája az organikus termelési lánc tagjainak összekapcsolása, vagyis együttműködés létrehozása az elsődleges termelés, a feldolgozás, értékesítés és felhasználás területein, célja pedig egy környezetvédelmi szempontból kiegyensúlyozott és gazdaságilag fenntartható üzleti rendszer megteremtése az élelmiszer-termelésben.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Ноћ Музеја