Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Szabadka A-tól Zs-ig

J

Jantyik Mátyás (1864-1903) ismert szabadkai festő, legismertebb műve a „Szabadkának szabad királyi várossá nyilvánítása 1779-ben“.

Jezero szálloda – a palicsi park évszázados fáinak árnyékában, közvetlenül a tóparton található, mindössze 50 méterre a Női strandtól. A Park szállótól a Vigadó épülete választja el. 1903-ban épült Nagy szálló néven.
A négycsillagos szállodának összesen 19 kétágyas és 9 franciaágyas szobája van. Rendkívüli kényelmet és kiváló lehetőséget biztosít Palics szépségeinek élvezetére.

Jovan Nenad (Cserni Jován) - Az önjelölt cár, Szabadka történelmének egyik rejtélyes alakja, a mohácsi csata után, 1526-ban visszaszorította a törököt Dél-Magyarország területeiről és megalapította rövid életű fejedelemségét, melynek székhelyéül Szabadkát választotta. A „fekete” nevet onnan kapta, hogy halántékától a talpáig egy fekete anyajegy húzódott. 1527-ben halt meg, a magyar nemesekkel vívott harcban. Emlékműve ma Szabadka főterén áll.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Ноћ Музеја