Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Szabadka A-tól Zs-ig

H

Horgosi paprika: a „híres horgosi törött paprika" minőségéről és az őrlés finomságáról, vegyi és bakteriológiai tisztaságáról ismert. Rendkívüli íze, színe és aromája van. Horgoson a paprikatermesztésnek több mint két évszázados hagyománya van, ami a horgosi Vitamin gyár törött paprikájának a „Legjobb Vajdaságban” címet adta, amit a tartományi Végrehajtó Tanács adományoz.

A Horvát Köztársaság Főkonzulátusa: Szabadka, Maxim Gorkij utca 6.,
Tel: 381 24 557 793, Fax: 381 24 556 158 , E-mail: gkhr.subotica@mvp.hr
http://rs.mvp.hr/?mh=336&mv=2041

Hrvatska riječ -   A Hrvatska riječ Tájékoztatási és Kiadó Intézmény (TKI) a horvátok első professzionális intézménye Szerbiában, 2002-ben alakult a Vajdaság AT Képviselőházának rendeletével. Az alapítói jogokat 2004-ben átruházták a horvát nemzeti kisebbség nemzeti tanácsára – a Horvát Nemzeti Tanácsra. Az intézmény alaptevékenysége a Hrvatska riječ tájékoztatási-politikai hetilap kiadása, amely 1500 példányban jelenik meg, és Vajdaság egész területén kerül eladásra. Emellett a TKI kiadásában jelenik meg havonta a Hrcko című gyermeklap, a KroV egyesülettel együttműködve pedig a Kužiš című melléklet. A Horvát Matica szabadkai osztályával kéthavonta adják ki a Klasje naših ravni című kulturális, művészeti és tudományos folyóiratot. 2005-től a Hrvatska riječ TKI könyvkiadással is foglalkozik.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Ноћ Музеја