Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Subotica od A do Ž

H

Horgoška paprika: čuvena "horgoška mljevena paprika" poznata je po kvaliteti i finoći mljevenja, kemijskoj i bakteriološkoj čistoći. Ima izvanredni okus, boju i aromu. Tradicija gajenja paprike u Horgošu duga je više od dva stoljeća, što je ovoj mljevenoj paprici proizvođača „Vitamin“ iz Horgoša donijelo znak „Najbolje iz Vojvodine“, koju dodjeljuje pokrajinsko Izvršno vijeće.

Hrvatska riječ:  NIU "Hrvatska riječ" je prva profesionalna institucija Hrvata u Srbiji, osnovana Odlukom Skupštine AP Vojvodine 2002. godine. Osnivačka prava prenesena su 2004. godine na Nacionalno vijeće hrvatske nacionalne manjine. Osnovna djelatnost NIU je izdavanje informativno-političkog tjednika "Hrvatska riječ" koji izlazi u nakladi od 1500 primjeraka i distribuira se širom Vojvodine. Osim toga, NIU izdaje mjesečni podlistak za djecu "Hrcko". U suradnji s udrugom "KroV" izdaju i mjesečni podlistak "Kužiš?", a s Maticom Hrvatskom ogranak u Subotici dvomjesečnik za kulturu, umjetnost i znanost "Klasje naših ravni". Od 2005. godine NIU se bavi i izdavanjem knjiga.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>