Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Szabadka A-tól Zs-ig

F

A Fekete Madonna a ferences rendház kápolnájának a 17. században készült oltárképe.

Ferencesek temploma, Szabadka legrégebbi temploma 1730 és 1736 között épült.
Mai kinézetét 1901-ben nyerte el, neoromán stílusban.

Fiáker

Fidelinka - A hat évtizedes múlttal rendelkező Fidelinka Rt. Szerbia és a régió piacvezetője az élelmiszertermelés terén.
A Fidelinka neve termékeinek csúcsminőségével, konkurens áraival, és a gazdag árukínálatával vált ismertté. Mindez domináns piaci részvételt eredményez az ország területén, és ami ennél is fontosabb, számos elégedett és rendkívül hűséges fogyasztót nyert ezáltal. A Fidelinka missziója termékek folyamatos gyártása csúcsminőségű búza alapanyagból, a minőség és árak kivételes összhangjának megtartásával, hatékony termelési és marketing rendszert alkalmazva. Ezzel a tömegpiac szükségleteinek kielégítése volt a célja, a jövőképe pedig, hogy a liszt és tésztafélék regionális piacán vezető szerepe legyen.

FÓKUSZ Ifjúsági Kulturális Alapítvány – Célja egy új kulturközeg megteremtése a városban. Az alapítvány fel kívánja rázni Szabadkát, és számos projekttel, ifjúsági akciókkal próbálja felélénkíteni az itteni kulturális, művészeti és tudományos életet.    A Fókusz nyitva áll minden szabadkai polgár előtt, aki valóban gazdag kulturális és társadalmi életre vágyik. Az alapítvány egy olyan városi intézmény, melynek feladata a korabeli, interkulturális, posztmodern és urbánus társadalom értékeinek bemutatása.

Fontana – étterem palicsi Víkend telepen. A különféle ételek és italok gazdag kínálatával és minőségével évről évre egyre több elégedett látogatója van. Az étterem a hazai konyha ínyencségei mellett halspecialitásokat is kínál vendégeinek.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Ноћ Музеја