Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Суботица од А до Ш

Ф

Фрањевачка црква, грађена од 1730. до 1736. године, најстарија је црква у Суботици.
Свој данашњи изглед је попримила 1901. године и представља монументално здање у стилу неороманике.

Филмски фестивал Палић је међународни филмски фестивал основан 1992. године од стране Општине Суботица. Од некадашњих малих и непретенциозних Палићких филмских вечери, преко упорних покушаја стварања озбиљног регионалног фестивала, израстао је у важну тачку на мапи европских филмских фестивала. Од 2003. године и свог десетог издања палићки фестивал постаје Фестивал европског филма и исте године добија чланство у Европској координацији филмских фестивала. Ова идеја је потврђена кроз наредне три године постојања и данас је Фестивал европског филма Палић један од најзначајнијих фестивала у региону и један од ретких у свету са 100% европским садржајем.

Фестивал се одржава сваке године у месецу јулу, а награде које се додељују су: Александар Лифка, Златни торањ, Палићки торањ, Ундергроунд Спирит и Специјална награда жирија.

Фиделинка: Са шест деценија традиције, АД „Компанија Фиделинка“ је лидер на тржишту прехрамбених производа Србије и региона.
Бренд Фиделинка познат је по врхунском квалитету, конкурентним ценама и богатом асортиману. Све то резултира доминантним тржишним учешћем у земљи и, што је најважније од свега, бројним задовољним и веома лојалним потрошачима. Мисија „Фиделинке“ јесте константно стварање производа на бази пшенице врхунског квалитета, уз задржавање изузетног односа квалитет/цена путем примене ефикасних производних и маркетинг система, са циљем задовољавања потреба масовног тржишта, а визија да постане лидер на регионалном тржишту брашна и тестенине.

„Фонтана“ је ресторан на Палићу, смештен у Викенд насељу, који својом богатом понудом и квалитетом у припреми разноврсних јела и пића из године у годину пружа задовољство све већем броју посетилаца. Ресторан нуди домаћу кухињу допуњену рибљим специјалитетима.

Феликс, Лајко је савремени музичар и композитор. Рођен је 17. децембра 1974. у Бачкој Тополи, а део живота провео и у Суботици. Свира виолину, цитру, традиционалне жичане инструменте заступљене у Панонији. 

Избори 2020
Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Е-мејл за пријем електронских фактура
ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА
Плаћање картицама
Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
Градско правобранилаштво
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја